Крадія мобільних телефонів засуджено

     Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість мешканця міста, який здійснив крадіжки мобільних телефонів у мешканців м. Сєвєродонецька.
     Так, до ЧЧ Сєвєродонецького ВП ГУНП України в Луганській області надійшла заява від двох мешканок м. Сєвєродонецька, про те, гцо невстановлена особа здійснила крадіжку їх мобільних телефонів. Слідчим Сєвєродонецького ВП ГУНП України в Луганській області відомості про вчинення злочину, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1,2 стЛ85 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка) та таємне викрадення чужого майна (крадіжка) скоєна повторно).
     За результатами проведення досудового розслідування, аналізу зібраних по справі доказів, слідчим повідомлено про підозру мешканцю міста Сєвєродонецька, у вчиненні злочинів, передбачених ч.1,2 ст.185 КК України.
     Під час судового розгляду обвинувачена повністю визнав свою вину у скоєнні ним кримінальних правопорушень, суду надав пояснення, що вчинив злочини у стані алкогольного сп’яніння.
     Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочинів за ч.2 ст.185, ч.І ст.185 КК України та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Лисицина О., прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури