Незабаром зустрічайте у Сєвєродонецьку — гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Незабаром зустрічайте у Сєвєродонецьку — гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Мужні чоловіки, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Музиканти залишаються вірними собі, не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у форматі чи стилі, тому в музиці та текстах БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву.

Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.

З презентацією нового синглу #Хочеш гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ завiтає до Сєвєродонецька!

Сингл #Хочеш було презентовано наживо 14 вересня 2017 року на акустичному концерті в Києві. Ось що розповів про цю пісню фронтмен гурту Сергій Танчинець: “Хочеш - пісня про почуття любові, закоханості, потреби в людині, яку кохаєш. В принципі, про стосунки між чоловіком і жінкою. Це кожному знайоме, або рано чи пізно стане знайомим. Багато кому зрозуміла ця тема. Хочеш вийшла надзвичайно ніжною. Після виходу “Тону” я якось читав, що це наша найніжніша пісня. А потім більш ніжною визнали “5 хвилин”. Тож Хочеш - наш третій рекорд по ніжності!
Насолоджуйтесь! Мені здається, вона вам всім сподобається”.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ чекає на Вас 24 лютого о 18:00 у Мiському Палацi Культури!