Крадіжки з магазинів продовжуються

     Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість мешканки міста, яка знаходячись в магазині ТОВ «Сільпо», намагалась здійснити крадіжку продуктів харчування.
     Так, до ЧЧ Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області надійшла заява від представника магазину ТОВ «Сільпо», про те, що невстановлена особа намагалась здійснити крадіжку продуктів харчування і зникнути з місця скоєння злочину, однак довести свої злочинні дії до кінця останній не видалося за можливим, оскільки була затримана охоронцем магазину.
     Під час судового розгляду обвинувачена повністю визнала свою вину у скоєнні нею кримінального правопорушення, суду надала пояснення, що під час скоєння злочину перебувала у стані алкогольного сп’яніння.
    Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області обвинувачену визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.185 КК України та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень в дохід держави.

М.Р. Дадаян, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури