Генерація UA оголошує донабір до студій

Генерація UA оголошує донабір до студій

Команда проекту Генерація UA оголошує донабір до студій:

  • медіа-студія "Media Generation"- якщо хочешь дізнатися, як створювати якісний контент в інтернеті, навчитися писати класні тексти, бути на шаг попереду всіх подій та створювати ці події самостійно та в команді, разробляти соціальні радіо- та відео- роліки- тоді приєднуйся до нас!
  • фотостудія "Правила фотографії та як їх порушувати" Кожен з нас дещо фотограф.У щоденній суєті, іноді зупинившись, замислюєшся на скільки ми всі різні і як багато всього нас роз'єднує. Але знаєте, є все таки щось, що нас ріднить. Ми всі - фотографи! Практично всі. У кожного з нас, незалежно від віку, статі, релігії, є мобільний телефон. А сьогодні в кожному є камера. І ми знімаємо! Значить ми всі фотографи! Хтось більше, хтось менше. З дитинства нас вчать як писати ручкою, як їздити на велосипеді, водити машину. А навіщо вчитися як фотографувати? Натиснув, і все .

Хочеш дізнатися о фотографії дещо більше? Приходь до нас в Генерацію! Ваш вік, досвід і ваша фототехніка значення не мають. Ми будемо розбиратися з тим, що має статися, перш ніж була натиснута кнопка спуску на фотокамері, і що має статися, як не дивно, після цього, щоб в результаті отримати фотографію, в яку хочеться вдивитися, до якої хочеться повертатися, яку хочеться зрозуміти.

Запис за телефонами 050704-04-97, 050-132-92-31

Ми знаходимось за адресою : м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна 101 б.

Студії працюють в рамках проекту “Генерація UA”, що є частиною програми «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу», за ініціативи Дитячого Фонду Німеччина (ChildFundDeutschland) та МБФ “Жовто-Блакитні Крила” за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).