У Сєвєродонецьку виділили ділянки для будівництва обласної лікарні

У Сєвєродонецьку виділили ділянки для будівництва обласної лікарні

На 41 сесії Сєвєродонецької міської ради депутати підтримали майже одноголосно (29 голосів з 32) питання щодо виділення земельної ділянки для будівництва обласної лікарні в місті.

Як прокоментував журналістці «UA: ДОНБАС» депутат Сєвєродонецької міськради Юрій Кузьмінов, це буде ще один корпус лікарні, тільки обласного значення:

– Це буде передача земельної ділянки в постійне користування за адресою Сметаніна, 5. Там є пологовий будинок, поліклініка та порожня земельна ділянка. Ось вона і буде віддана обласній лікарні для будівництва нового корпусу. Є вже люди, які хочуть цим зайнятися, – розповів Юрій Кузьмінов.

Голова Сєвєродонецька Валентин Казаков додав, що з такою пропозицією до нього вже не раз зверталися представники обласної влади, зокрема Ольга Лішик та Юрій Гарбуз.

Також депутатський корпус з голосу підтримав питання і виділив земельну ділянку для будівництва трьох житлових будинків для ВПО.

– Це буде 84-й мікрорайон у Сєвєродонецьку. Ми там вже виділяли землю для будівництва житла для силових структур. Тепер хочемо забезпечити квартирами переселенців, – додав Юрій Кузьмінов.

Питання про виділення земельної ділянки для будівництва житлових будинків для ВПО підтримали 30 депутатів із 32 присутніх.