«Місс Луганщина — 2018»

«Місс Луганщина — 2018»

З метою залучення молоді до активних форм участі в культурному житті нашої області, відновлення культурних традицій та з нагоди 80-ї річниці Дня заснування Луганської області планується поновити проведення Обласного конкурсу краси «Місс Луганщина — 2018», в якому візьмуть участь представниці з усіх куточків нашої області.

Цілі Конкурсу: Формування в молодіжному середовищі позитивного образу молодої дівчини, що демонструє здоровий спосіб життя, природну жіночу красу, високий інтелектуальний і творчий рівень, соціальну активність; — формування у молоді активної життєвої позиції, сучасних позитивних життєвих цінностей.

Організатор Конкурсу — Громадська організація «Сєвєродонецька Асоціація Молодіжних Ініциатив САМІ» м.Сєвєродонецьк та філія Модельного Агентства «ШАРМ» м. Сєвєродонецьк за підтримки Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив і соціальних досліджень, Управління молоді та спорту Луганської ОДА, Управління культури, національностей та релігій.

Кількість учасниць Фіналу – 20 дівчат.

Конкурс проводиться в 3 етапи.

  • 1-й етап. Відбірковий тур. Кастинг. Проводиться по містах та населених пунктах області.
  • 2-й етап – Підготовка Фіналу конкурсу.
  • 3-й етап – Фінал Конкурсу краси «Місс Луганщина — 2018»

Фінал Конкурсу планується провести 12 травня 2018 року о 18.00 год. на сцені «Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру» м.Сєвєродонецьк, бульвар Дружби народів, 21.

Подробиці про конкурс на сайті http://missluganshina.com/

Нагадуємо, що згідно з Положенням про проведення Конкурсу заявки на участь приймаються до 23:59 год. «06» квітня 2018 року.