Водій двічі за ніч сідав за кермо у нетверезому стані

Водій двічі за ніч сідав за кермо у нетверезому стані

Близько першої години ночі на проспекті Хіміків патрульні Сєвєродонецька помітили автомобіль Москвич 21412, що рухався із порушенням ПДР.

Під час спілкування із водієм інспектори виявили нього ознаки алкогольного сп'яніння. Від огляду на стан сп'яніння чоловік відмовився. Відносно нього поліцейські склали протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування у стані сп'яніння) та винесли постанову за частиною 1 статті 121 КУпАП (порушення роботи зовнішніх світлових приладів).

За декілька годин, екіпаж патрульної поліції Лисичанська, на вулиці Вокзальній, помітив автомобіль Москвич із неосвітленим державним номерним знаком.

Зупинивши автомобіль, інспектори відчули від водія різкий запах алкоголю та виявили інші ознаки алкогольного сп'яніння.

При спілкуванні із ним з'ясувалось, що водій вдруге за ніч сів за кермо у нетверезому стані. Цього разу 32-річний чоловік погодився пройти огляд на стан сп'яніння у медичному закладі, де лікар підтвердив стан сп'яніння у водія.

Відносно керманича поліцейські склали протокол за керування у нетверезому стані та винесли постанову за неосвітлений номерний знак. Автомобіль порушника інспектори евакуювали на штрафмайданчик.