В Сєвєродонецькому відділі поліції представили нового керівника

В Сєвєродонецькому відділі поліції представили нового керівника

 

Наказом ГУНП в Луганській області від 30 березня поточного року тимчасово виконуючим обов’язки начальника Сєвєродонецького відділу поліції призначено полковника поліції Едуарда Свєтова.

Сьогодні, в актовій залі Сєвєродонецького відділу поліції заступник начальника Головного Управління Національної Поліції в Луганській області полковник поліції Віктор Радак представив особовому складу очільника підрозділу – полковника поліції Едуарда Свєтова.

«Едуард Вячеславович бойовий офіцер, який зарекомендував себе порядною та відповідальною людиною. Я впевнений, що він з гідністю продовжить розпочату роботу зі стабілізації криміногенної обстановки та забезпеченню публічної безпеки громадян», - зауважив Віктор Радак.

Едуард Свєтов розпочав службу в органах внутрішніх справ у 1994-му році, пройшов шлях від помічника слідчого до начальника Троїцького відділу поліції, має державні нагороди та досвід отриманий, в тому числі, і на службі в батальйоні поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області.