На Луганщини продовжують реєструватися факти шахрайств

На Луганщини продовжують реєструватися факти шахрайств

 

Вчора в м. Сєвєродонецьк до поліції звернулися двоє мешканців області з повідомленням про те, що вони стали жертвами шахраїв при купівлі товару за передплатою. Загальна матеріальна шкода склала близько 45 тис грн.

Так, з повідомленням звернувся 23-річний мешканець Кремінського району. Чоловік розповів правоохоронцям, що в мережі «Інтернет» він знайшов оголошення про продаж дизельного палива. Співрозмовниця, яка «реалізовувала» ДТ, назвала розрахункові рахунки, куди чоловік мав перерахувати гроші в сумі 10 тис грн. Проте, після здійснення транзакції, продавець перестала відповідати на дзвінки. Товару заявник не отримав.

Цього ж дня, з аналогічним повідомленням до поліції звернувся 48-річний чоловік, який перерахував 35400 грн «продавцю» в якості передплати за автомобіль, який мав на меті придбати. Оголошення про продаж автівки заявник також знайшов на одному з сайтів в мережі «Інтернет».

Поліція закликає громадян бути уважнішими та завбачливими при укладанні оборудок з продавцями товарів через мережу «Інтернет»! Використання послуги післяплати вбереже вас від шахраїв та втрати власних коштів.