На Луганщині поліцейські затримали жінку, яка підозрюється у вчинені тяжкого злочину

На Луганщині поліцейські затримали жінку, яка підозрюється у вчинені тяжкого злочину

Вчора, протягом двох годин після отримання повідомлення, співробітники кримінальної поліції Сєвєродонецького відділу поліції встановили особу та затримали 52-річну місцеву мешканку за підозрою в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Жінка очікує на обрання запобіжного заходу.

18 квітня, близько 17.00, до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення медиків про те, що в квартирі однієї з багатоповерхівок по пр. Гвардійському констатовано смерть 26-річного власника квартири. На тілі загиблого лікарі виявили тілесні ушкодження.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв між 26-річним потерпілим та його гостею виник конфлікт, під час якого жінка кухонним ножем нанесла чоловіку декілька колото-різаних поранень. Залишивши господаря квартири стікати кров’ю, жінка покинула місце злочину.

Даний факт внесено до ЄРДР з кваліфікацією – «Умисне тяжке тілесне ушкодження» ч. 2 ст. 121 КК України. Вилучені речові докази, проводяться подальші слідчі дії.