Підтримано державне обвинувачення

     Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість П., раніше судимого, який повторно скоїв кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 185 КК України, таємне викрадення чужого майна (крадіжку), повторно, поєднане з проникненням в інше приміщення.
     Як встановлено під час досудового розслідування та доведено місцевою прокуратурою, вночі 08.12.2017 гр. П., знаходячись на території ринку «Злагода», шляхом віджиму металевого ролету торгового контейнеру, проник до торгового контейнеру, звідки викрав електронні торгові ваги та два лічильника електричної енергії, чим спричинив потерпілому матеріальні збитки на суму майже 800 гривень.
     В ході судового розгляду обвинувачений повністю визнав провину у скоєні ним кримінального правопорушення.
     Вироком Сєвєродонецького міського суду П. визнаний винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України та йому призначено покарання у вигляді 3 років 1 місяця позбавлення волі.
Сєвєродонецька місцева прокуратура з призначеним покаранням погодилась, на даний час вирок стосовно П. вступив в закону силу та засудженого направлено на відбування покарання у виправний заклад.

Ю.А. Зінченко, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури