П'яна вечірка закінчилась трагедією

     Сєвєродонецька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень громадянину Г., від яких настала смерть останнього.
     Встановлено, що 17 квітня 2018 року потерпілий разом із знайомою, за його місцем мешкання у м. Сєвєродонецьк, зловживали спиртними напоями, в ході чого між ними виник конфлікт.
     У ході сварки громадянка Х. взяла зі столу кухонний ніж та нанесла потерпілому не менше п’яти ударів в область обох стегон та рук, внаслідок чого настала смерть потерпілого.
     На підставі зібраних доказів Х. повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого).
     Підозрювана вину свою визнала, кається.
     За клопотанням прокуратури, з урахуванням того, що Х. є інвалідом і має міцні соціальні зв’язки, підозрюваній судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
     Досудове розслідування триває. За скоєння кримінального правопорушення підозрювану очікує покарання пов’язане з позбавленням волі.

Л. Урунова, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури