Наші спортсмени зі спортивного орієнтування на всеукраїнських змаганнях

Наші спортсмени зі спортивного орієнтування на всеукраїнських змаганнях

Нещодавно у Херсонській області (м. Олешки) відбувся чемпіонат України (дорослі, юніори, юнаки), Кубок України (етапи) зі спортивного орієнтування (бігом, ІІІ-ІV ранг).

Змагання зібрали представників з різних областей України.

До складу збірної команди Луганської області увійшли: Куценко Дар’я, Онопко Данило, Дацко Єлизар, Оруджева Софія, Уткін Дмитро, Пузанов Кирило та Котляр Поліна.

Крім цього, тренер Олена Костіна, як завжди, також приймає участь у змаганнях та демонструє високі результати.

Так, у перший день змагань саме Олена Костіна виборола бронзову винагороду у віковій категорії Ж35, подолавши при цьому середню дистанцію за 00:36:34. Також, до десятки кращих спортсменів України потрапили Котляр Поліна та Куценко Дар’я.

Подолання довгої дистанції у заданому напрямку у другий день змагань принесло Олені Костіній золоту медаль. До десятки кращих увійшли Пузанов Кирило та Котляр Поліна.

У третій день змагань спортсмени Луганщини посіли п’яті місця в естафеті у заданому напрямку і віковій категорії Ж20 та Ч18 відповідно.

Четвертий день змагань видався вдалим і для кандидата у майстри спорту України Котляр Поліни, яка у віковій категорії Ж20 виборола срібну медаль. Олена Костіна у спринті та короткій дистанції у заданому напрямку посіла третє місце, а Пузанов Кирило – четверте місце.

Так, за результати змагань у скарбничці збірної команди Луганської області одна золота, одна срібна та дві бронзові винагороди.