Шкільні офіцери поліції Луганщини продовжують профілактичну роботу зі школярами

 

Сьогодні в м. Сєвєродонецьку інспектори ювенальної превенції Сєвєродонецького відділу поліції відвідали учнів 4-х та 7-х класів ЗОШ №6 та №12.

Першочерговою темою довірливої розмови поліцейських та дітлахів став «Булінг» та «10 головних правил для безпеки дітей». Офіцери ювенальної превенції та УПП в Луганській області достеменно розібрали причини та умови цькування неповнолітніх у своєму середовищі, фактори, які впливають на формування поведінки дітей поза домівкою, та важелі впливу на «важких» підлітків.

І серед учнів молодших класів, і серед їх старших товаришів висновок щодо проявів насильства у відношенні слабкіших виявився одностайним – категоричне несприйняття цього явища у їхньому середовищі.

Окрім цього правоохоронці торкнулися безпеки дітей на дорогах, вдома та в лісі, особливо за відсутності дорослих. Кожна маленька людина має знати та дотримуватися правил особистої безпеки у будь-якій місцевості та ситуації.

Поліція закликає дорослих не залишатися осторонь, якщо ви бачите, що дитина потрапила у стресову ситуацію, зателефонуйте «1️⃣️0️⃣️2️⃣️», можливо ваш дзвінок допоможе вберегти її від лиха.