В Сєвєродонецьку поліція встановлює обставини скоєння тяжкого злочину

В Сєвєродонецьку поліція встановлює обставини скоєння тяжкого злочину

Обставини та передумови спричинення сином батькові тяжких тілесних ушкоджень у вигляді проникаючого поранення грудної клітини розслідують сєвєродонецькі правоохоронці.

Вчора, близько 22.30 до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення від 14-річного парубка про те, що у власній квартирі по пр. Гвардійському під час бійки він вдарив ножем свого батька.

На місце події негайно виїхали слідчі, оперативники, криміналісти та співробітники ювенальної превенції, які встановили, що в указаній квартирі проживав юнак, його батько та бабуся. Цього вечора між парубком та батьком стався черговий конфлікт, що переріс у бійку, в результаті якої син вдарив батька ножем в область грудної клітини. Чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення Сєвєродонецької міської лікарні, стан його стабільно важкий.

Даний факт внесений до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». З місця події вилучені речові докази, триває слідство.