П’яний пішохід спровокував ДТП

П’яний пішохід спровокував ДТП

В Сєвєродонецьку 45-річний чоловік, перетинаючи проїжджу частину по вул. Б. Ліщини, кинувся на лобове скло автомобілю «Hyundai». В наслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження.

8 червня, близько 18.10 до чергової частини Сєвєродонецький Відділ Поліції зателефонував 34-річний чоловік та повідомив, що під час руху невідомий кинувся йому на лобове скло. Пішоходу потрібна швидка медична допомога.

На місце негайно прибули поліцейські та медики, які встановили, що о 18 годині транспортний засіб «Hyundai» рухався по вул. Б. Ліщини, поблизу б. № 11 пішохід, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, у невстановленому для перетину вулиці місці, раптово вибіг на проїжджу частину та впав на лобове скло автівки, в результаті чого пошкодив лобове скло автобоміля та отримав тілесні ушкодження.

Даний факт внесений до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Тривають слідчі дії.