«Генерація UA» у м.Сєвєродонецьк організовує літній табір

«Генерація UA» у м.Сєвєродонецьк організовує літній табір

Гайда у літній табір Генерації UA

Команда проекту «Генерація UA» у місті Сєвєродонецьк організовує літній табір!

Якщо ви бажаєте провести ці спекотні літні дні активно та з користю, завітайте до нас! Табір у комплекті з чудовим настроєм та дружньою атмосферою. Захоплива та цікава програма – плануються інтерактивні заняття, настільні ігри, різноманітні арт-техніки та творчі майстер-класи з перервою на лимонад та смаколики. З нетерпінням чекаємо на вас, щоб з радістю поділитися нашими знаннями, натхненними ідеями та заряджаючою бадьорістю.

Режим роботи табору – з 09.00 до 13.00.
Запрошуємо діток віком від 7 до 10 років на першу зміну: 30 липня – 3 серпня, а також дітей 11-14 років – на другу зміну: 6 серпня - 10 серпня.

Перевага надається дітям ВПО, із малозабезпечених сімей та багатодітних сімей.

Передбачається благодійний оргвнесок (для придбання матеріалів для майстер-класів та організації дозвілля).

Мерщій реєструйтеся, адже кількість місць обмежена: http://bit.ly/litniy_tabir

Захід організовано командою проекту "Генерація UA", що є частиною програми «Сприяння розвиту міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу», за ініціативи Дитячого Фонду Німеччина (ChildFundDeutschland) та МБФ «Жовто-Блакитні Крила», за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до координатору центру «Генерація UA» в Сєвєродонецьку за тел. (050) 132 9231