Вихованці Центру еколого-натуралістичної творчості завітали до Буковини

Вихованці Центру еколого-натуралістичної творчості завітали до Буковини

Вихованці Сєвєродонецького міського Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді завітали до мальовничої Буковини.

Громадська організація «Нове суспільство» запросила 29 дітей до наметового табору «Ойкос» Чернівецької області з 26.07.2018р. до 01.08.2018 р.

Діти не тільки відпочили у таборі, а також відвідали живописні місця та визначні пам’ятки архітектури Чернівців, привезли додому позитивні емоції та враження.

Жоден редактор не опише краще поїздку, ніж вожатий Юрій Чучко, який супроводжував дітей: «Будучи в цьому таборі у ролі вожатого , хочу трішки розповісти про емоції та про роботу з дітьми в таборі. Емоції словами просто не передати. Діти надзвичайно круті та класні, з якими немає часу нудьгувати. Ці 6 днів стали справжньою казкою, яка має свій початок, але немає кінця, оскільки ми пообіцяли один одному підтримувати зв'язок . «Ойкос» став справді рідною домівко, а діти друзями, всі разом ми - одна дружня родина, яка вміла цінувати та поважати один одного! Коли побачив поїзд - зрозумів, що ось він момент, коли час прощання з людьми, які за короткий період стали тобі рідними. Завдяки Вам я спробував бути в ролі екскурсовода . Дякую за ваші щирі відгуки та слова вдячності , саме вони дають мені поштовх працювати далі, вкотре розумію, що обрав професію по душі. Сумую за Вами! Ви найкращі, з вами було приємно працювати, відпочивати! Чекайте в гості! »

Дякуємо за організацію та проведення поїздки ГО «Нове суспільство», відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради, а саме Поповій Світлані Миколаївні, супроводжуючим Хорунжій Вікторії Миколаївні, Шамигіній Наталії Олександрівні, Тисленко Галині Миколаївні, вожатому Юрію Чучко і усім, хто сприяв цій подорожі. Спільними зусиллями ми можемо та творимо добрі справи.