Шукаємо волонтерів Сєвєродонецької книжкової толоки

Шукаємо волонтерів Сєвєродонецької книжкової толоки

25-26 серпня вперше у Сєвєродонецьку в Міському палаці культури (просп. Хіміків, 28), відбудеться літературно-мистецький фестиваль "Сєвєродонецька книжкова толока". Участь у ньому візьмуть відомі видавництва та письменники й письменниці з різних куточків України.

Успішність Фестивалю великою мірою залежить від волонтерської команди - людей, котрі готові виділити свій вільний час - як у підготовчий період, так і під час самого Фестивалю - кілька годин, цілий день, два дні - для організації справжнього мистецького свята.

Волонтерська команда займається монтажем-демонтажем необхідного обладнання, підготовкою приміщення, зустрічами-поселенням гостей Фестивалю, реєстрацією гостей і відвідувачів/відвідувачок, консультуванням, а також іншими важливими для якісного проведення заходу справами.

Стати волонтером чи волонтеркою Фестивалю означає зробити свій вагомий внесок у розвиток культурного й інтелектуального рівня жителів міста.

Аби стати командою агентів змін, просимо заповнити коротку реєстраційну форму - й організатори Фестивалю зв'яжуться з Вами.

Анкета за посиланням

Всі волонтери й волонтерки отримають дипломи й подарунки від Фестивалю. Під час Фестивалю буде також забезпечено харчування, а для тих, хто приїдуть з інших міст - проживання.