На Луганщині у протидії шахрайствам поліцейські використовують комплексний підхід

На Луганщині у протидії шахрайствам поліцейські використовують комплексний підхід

 

На боротьбу зі шахраями, які систематично ошукують мешканців не лише Луганщини, а й України загалом, відділ превенції Сєвєродонецького відділу поліції задіяв усі можливі заходи з інформування населення про види та способи обману.

Не дивлячись на постійні попередження правоохоронців про діяльність цілих мереж шахраїв, що вводячи людину в стресову ситуацію, заволодівають її грошовими коштами, поліцейські продовжують фіксувати подібні випадки злочинних дій.

Щоденно дільничні офіцери поліції під час спілкування з населенням розповідають про небезпеку, яку становлять аферисти для кожного з нас, аби не потрапити на їх гачок, ми маємо бути пильними та обізнаними у їх схемах та методах «заробітку». Для цього кожному співрозмовнику поліцейські надають друкований матеріал, де детально зазначений алгоритм дій при спілкуванні зі злочинцем, а також про методи протидії шахраям.

Окрім особистого спілкування, на вулицях м. Сєвєродонецька розміщено інформаційні банери, в кожному закладі, магазині та установі наявні листівки про діяльність шахраїв, через засоби масової інформації, а також у громадському транспорті транслюються вичерпна інформація про шахрайські схеми.

Шановні городяни, звертайте увагу на інформацію, яку вам надають правоохоронці, не ігноруйте поради поліцейських, обізнаність та пильність допоможуть вам зберегти свої кошти!