Поліція інформує про початок «Місячника з добровільної здачі зброї»

Поліція інформує про початок «Місячника з добровільної здачі зброї»


З 1 жовтня на території обслуговування Сєвєродонецького відділу поліції ГУНП в Луганській області розпочинається Місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухонебезпечних предметів. Поліцейські закликають до 30 жовтня здати незареєстровані небезпечні предмети.
Відповідно до третьої частини статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», звільняється від кримінальної відповідальності той, хто ДОБРОВІЛЬНО здав органам влади зброю, боєприпаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.
Даний місячник надає можливість кожному, хто незаконно зберігає у себе вогнепальну зброю, боєприпаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, уникнути кримінального покарання у вигляді позбавлення волі.
Шановні жителі м Сєвєродонецька, якщо вам відомо про незаконне зберігання вогнепальній зброї, бойових припасів, вибухових матеріалів, просимо звертатися до Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області за адресою: м. Сєвєродонецьк вул. Партизанська, 16, а також за телефонами: 102, 4-41-30.
Важливо пам’ятати, що незареєстрована зброя може призвести до лиха не лише у вигляді кримінальної відповідальності, а й травмувати власника та членів його родини