Перекриття дорожнього руху, у зв’язку з проведенням обласних заходів

Перекриття дорожнього руху, у зв’язку з проведенням обласних заходів

У зв’язку з проведенням обласних заходів з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва буде перекрито рух автотранспорту, а саме:

  • 13 жовтня 2018 року з 15.00 до 19.00 з обох боків проспекту Центральний від вулиці Маяковського до проспекту Гвардійський;
  • 14 жовтня 2018 року з 07.00 до 21.00 з обох боків проспекту Центральний від вулиці Науки до вулиці Гагаріна по проспекту Гвардійський від магазину «Городок» до магазину «Натуральні продукти».

На ділянці вулиці Науки та проспекту Центральний, біля «Льодового палацу спорту» буде діяти така схема організації дорожнього руху: з вулиці Новікова на вулицю Науки можна буде проїхати за старою схемою, з вулиці Науки на вулицю Новікова можна буде проїхати так: з Т-образного перехрестя з проспектом Центральний поворот ліворуч, далі рух до проїзду за «Льодовим палацом спорту» та поворот праворуч, рух до проспекту Центральний та поворот ліворуч на вулицю Новікова. Шановні водії, плануйте об’їзди вказаних ділянок, заздалегідь.

Рух маршрутних таксі маршрутів №110 та №101, буде здійснюватися за зміненими схемами.

Рух тролейбусів маршрутів № 6 - 13 жовтня 2018 року буде здійснюватися до 14.00. - 14 жовтня 2018 року – рух тролейбусів маршруту № 6 здійснюватися не буде, просимо це врахувати при плануванні своїх поїздок містом.