Патрульні по гарячих слідах розшукали водія, який збив на пішоходному переході 84-літню жінку та втік з місця пригоди

Патрульні по гарячих слідах розшукали водія, який збив на пішоходному переході 84-літню жінку та втік з місця пригоди

Вчора, пів на 18 годину вечора, на вулиці Курчатова, трапилась дорожньо-транспортна пригода. Коли патрульні прибули на місце, свідки розповіли обставини аварії: водій автомобілю Chevrolet Laccetti на пішохідному переході збив літню жінку та не зупинившись поїхав у невідому напрямку. Патрульні негайно передали орієнтування вільним нарядам міста.

Потерпілу з місця події забрала карета швидкої медичної допомоги, за попереднім діагнозом жінка отримала забій м’яких тканин.

У короткий проміжок часу, патрульні знайшли автомобіль винний у ДТП, один з екіпажів виявив його на приватній стоянці неподалік. На автомобілі були характерні ушкодження. Інспектори встановили дані та розшукали водія. Надалі всі обставини встановлюватиме слідство.

Шановні водії, просимо вас бути максимально обачними на дорозі, приділити їй всю свою увагу за кермом й обов'язково скидати швидкість перед пішохідними переходами.

Шановні пішоходи, від вашої сумлінності на дорозі залежить не тільки ваше особисте життя, але й майбутнє водіїв, які не завжди встигають вчасно загальмувати перед смертельною для вас небезпекою. Будьте уважними та обережними!