Моргунов до дня фейкового возз'єднання з рф похвалився змінами, "яких не зрозуміє тільки дурний"

Моргунов до дня фейкового возз'єднання з рф похвалився змінами, "яких не зрозуміє тільки дурний"

Самопроголошений "мер" Сєвєродонецька Моргунов у річницю входження самопроголошеної "лнр" до складу рф похвалився змінами, яких не зрозуміє "тільки сліпий та дурний". 

Про це повідомляють змі окупантів. 

Моргунов заявив, що “тільки сліпий та дурний не зрозуміє, які зміни почалися в місті після того, як “лнр” стала суб’єктом росії”.

Моргунов вручив подяку “начальнику відділу адміністрації з життєзабезпечення Борівського” Данилу Моргунову. Зазначена особа - колишній член "казачого" збройного угруповання, який воював проти України на території Луганської області. Нещодавно СБУ повідомила фігуранту про підозру у колабораційній діяльності.

Як відомо, у Сєвєродонецьку було 808 будинків. Окупанти звітували, що у Сєвєродонецьку знаходиться 802 (багатоквартирні) житлові будинки, з них 764 пошкоджені, десь 420-460 (із пошкоджених) не підлягають відновленню – це понад 50%.

Готуючись до опалювального сезону, цьогоріч окупанти змогли опресувати тільки 143 з 808 багатоповерхівок. Крім того, у Сєвєродонецьку панує антисанітарія: є проблеми з вивозом сміття та нашестям гризунів.

Сьогодні ж керівник мінбуду росії ірек файзуллін визнав, що у Сєвєродонецькій агломерації "толком не ведеться” відновлювальна робота.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку окупанти намагаються продати вцілілі квартири.