Гайдая розглядають на посаду очільника Тернопільщини, - ЗМІ

Гайдая розглядають на посаду очільника Тернопільщини, - ЗМІ

Ексочільник Луганської ОВА Сергій Гайдай розглядається як претендент на посаду керівника Тернопільської обласної військової адміністрації.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, видання “Тернополяни” пише, що у Тернопільській обласній військовій адміністрації найближчим часом може з’явитися новий керівник.

“З власних джерел “Тернополянам” стало відомо про нового потенційного кандидата на посаду начальника Тернопільської обласної військової адміністрації. Ним може стати Гайдай Сергій Володимирович”, - йдеться у матеріалі.

Водночас ресурс “За Збручем” зазначає, що Сергій Гайдай станом на ранок 10 січня є головним претендентом на вакантну посаду очільника Тернопільської ОВА.

“Про це розповідають як місцеві медіа, так і джерела всередині партії влади”, - пише видання.

28 грудня 2023 року президент своїм Указом звільнив з посади Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша. Наразі виконувачем обов'язків голови Тернопільської обласної військової адміністрації є Володимир Важинський.

Нагадаємо, у жовтні екскерівник Луганської ОВА Сергій Гайдай розповідав, що написав заяву на ім’я президента на працевлаштування та чекає відповіді.

Сергія Гайдая офіційно звільнили з посади голови Луганської обласної державної адміністрації у березні 2023 року. Він очолював Луганщину з жовтня 2019 року.