У VolWest Group, який представляє SPAR в Україні, прокоментували відкриття супермаркету у Сєвєродонецьку

 У VolWest Group, який представляє SPAR в Україні, прокоментували відкриття супермаркету у Сєвєродонецьку

Інвестиційна група VolWest Group, яка представляє компанію SPAR в Україні, зазначили, що ніяких бізнесових відносин зі SPAR у Сєвєродонецьку не мають.

Про це «Сєвєродонецьк онлайн» розповіла PR-менеджерка мережі SPAR Анна Єкименко-Поліщук.

«Ми, як інвестиційна група VolWest Group представляємо компанію SPAR в Україні з 2017 року, тобто після початку україно-російської війни. Як і весь європейський світ ми вважаємо, що Луганськ та Донецьк - це територіальна частина України, яка наразі знаходиться під окупацією. Сєвєродонецьк - це теж окупована частина нашої держави. Відповідно, наразі користуватися українським судочинством там неможливо. Натомість подавати позови за незаконне використання бренду на непідконтрольній Україні території автоматично означає визнання окупаційної влади, як легітимної. Ми ж не визнаємо її, а тому не можемо розв'язувати питання у судовому порядку», - зазначили у компанії.

У компанії пообіцяли розв'язати це питання у правовому полі після деокупації регіону.

«Запевняємо, що ніяких бізнесових відносин зі SPAR у Сєвєродонецьк ми не маємо. Товари, які там представлені, не надходять з нашого розподільчого центру. Після повернення своїх земель Донецької та Луганської області ми обов'язково розв'яжемо це питання у правовому полі», - каже Анна Єкименко-Поліщук.

З початком повномасштабної війни компанія SPAR International припинила все постачання продукції та ділові операції з юридичними особами росії, не має жодних активів чи власності там, не володіє магазинами та не управляє цим бізнесом.

Крім того, партнери SPAR по всій Європі прийняли рішення вилучити російську продукцію з продажу і, своєю чергою, активно працюють над тим, щоби закуповувати більше продуктів від українських компаній і постачальників.

«З початку вторгнення на усіх міжнародних конгресах генеральний директор інвестиційної групи VolWest Group виступає з доповіддю про війну в Україні, аби залучити якомога більше партнерів для допомоги у боротьбі з росіянами», - зазначила Анна Єкименко-Поліщук.

Нагадаємо, в окупованому Сєвєродонецьку з’явився новий супермаркет на місці, де розстріляли людей.