Відкритий практикум для підприємців Луганської області

Відкритий практикум для підприємців Луганської області

Дата: Четверг, 15 Ноябрь, 2018

Время: 11:00

Где: Громадський майданчик "ХочуБуду"

Запрошуємо на Відкритий практикум підприємців Луганської області, та всіх, хто хоче отримати відповіді на свої питання щодо ведення підприємницької діяльності.
На заході розглядатимуться юридичні та правові питання щодо ведення підприємницької діяльності. Також підійматимуться питання з безпечності харчових продуктів в секторі громадського харчування та роздрібної торгівлі, а також питання з прав споживачів.

Спікерами Відкритого практикуму виступатимуть юрист Норвезької ради у справах біженців, юрист проекту «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», представники Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області та Управління захисту споживачів, Луганського обласного центру зайнятості.

Попередня реєстрація на захід та можливість завчасно поставити своє запитання ви можете за посиланням: https://goo.gl/xrHnWR

Відкритий практикум буде проходити в Центрі підтримки мікробізнесу та самозайнятості 15 листопада 2018 року о 11:00 за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78б (1 поверх). Для довідки: 050-856-71-44

Захід проводить громадська організація «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках проекту «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», що впроваджується Міжнародним благодійним фондом «Український жіночий фонд» за підтримки USAID спільно з Норвезькою радою у справах біженців.