Святковий концерт естрадного ансамблю пісні і танцю «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії

Святковий концерт естрадного ансамблю пісні і танцю «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії

11 січня 2019 року о 18.00 відбудеться концерт гурту «БеZМеЖ» – наймолодшого колективу Луганської обласної філармонії.
Естрадний ансамбль пісні і танцю «БеZМеЖ» свято береже національні традиції, посилюючи і примножуючи їх за допомогою молодих і талановитих артистів. Майстерне виконання українських композицій підкорили не тільки місцеву сцену, а й концертні площадки всієї Луганської області.
Нова новорічна програма ансамблю «Усі вдома» включає в себе кращі пісні колективу, які не залишать нікого байдужим. Це голос молодості для сєвєродонецьких меломанів. Цей концерт прокотить Вас на динамічних хвилях, тому встигніть купити квитки. Справжній культурний скарб Луганської обласної філармонії – гурт «БеZМеЖ» - учасник багатьох всеукраїнських фестивалів. Виступи артистів гурту закохують в себе глядача вже з перших хвилин, залучаючи в справжній вихор щирих емоцій.

В новорічному концерті артисти пропонують слухачу динамічні твори відомих українських виконавців та гуртів, а також свої власні авторські композиції, джазову та українську сучасну музику. Сучасні хіти, потужний вокал – все це можна побачити і почути на концерті гурту, який відбудеться 11 січня 2019 року о 18.00 у Концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва». Будьте впевнені, атмосфера драйву і яскравих вражень Вам забезпечена!
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
08.01.2019 по 11.01.2019 з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 30, 40, 50 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55