«Старий рік у ноги – новий у пороги!» Запрошуємо на концерт ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії!

«Старий рік у ноги – новий у пороги!»  Запрошуємо на концерт ансамблю пісні і танцю «Радани»  Луганської обласної філармонії!

Дата: Суббота, 12 Январь, 2019

Время: 18:00

Где:

12 січня 2019 року о 18.00 ансамбль пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії запрошує всіх шанувальників народного мистецтва на концерт «Старий рік у ноги – новий у пороги!». І не важливо, якою буде погода цього вечора, у Концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва буде точно гаряче! Адже артисти ансамблю приготували для глядачів святкову програму, насичену приємними сюрпризами та музичними подарунками.
Колектив «Радани» підготував для глядачів святковий різноманітний репертуар фольклорної музики, інструментальні твори, потужний вокал та незабутні хореографічні номери! На слухачів чекають неймовірні українські пісні: «Ой, пішла зима в танок», «Ой, чи є, чи нема господарів вдома», «Якби я був козаком» та багато інших композицій у живому музичному супроводі та різноманітні національні костюми України.
Кожний виступ ансамблю «Радани» – це безцінні скарби культури та традицій українського народу. Щоб не пропустити унікальне шоу у новорічні свята, необхідно купити квитки на концерт у Сєвєродонецьку, який відбудеться 12 січня о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва!
Приходьте! Обіцяємо вам позитивний настій та щирі емоції!

Художній керівник – Ілля Ханенко
Режисер-постановник – Алла Жуля
Ведуча концерту – Віталіна Солодка

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
08.01.2019 по 12.01.2019 - з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 30, 40, 50 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55