Шедеври класичної музики у виконанні Академічного симфонічного оркестру

Шедеври класичної музики у виконанні Академічного симфонічного оркестру

04 вересня 2020 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру. Головний сюрприз цього вечора – запрошений диригент зі Львова – Іван Остапович.

Остапович Іван Іванович – співзасновник та диригент оркестру Ukrainian Festival Orchestra (Львів). Співзасновник музичної агенції Collegium Management. Артистичний керівник проекту Ukrainian Live, довгострокового проекту з промоції української музики який в 2019 році був відзначений Європейською асоціацією фестивалів. Один із ініціаторів відновлення історичного Галицького музичного товариства у Львові що існувало з 1838 року.
Співпрацював Академічним симфонічним оркестром м.Мальмо (Швеція), камерним оркестром м. Каунас (Литва) з Національним академічним симфонічним оркестром України, Одеським національним симфонічним оркестром, Державним естрадно-симфонічним оркестром. Чернігівським філармонійним окрестром,. Симфонічним оркестром Львівської національної філармонії, Молодіжними симфонічними оркестроми INSO-Львів та "Слобожанський" та та ін. Директор Львівського органного залу.

Під керівництвом запрошеного диригента артисти Академічного симфонічного оркестру даруватимуть слухачам твори відомих композиторів України, Чехії та Німеччини. У виконанні оркестру прозвучить яскрава творчість композиторів, що вже завоювали увагу слухачів своїм неповторним колоритом, запальними ритмами та неперевершеною музикою. Легендарні твори композиторів а саме: Бедржиха Сметани, Романа Сімовича, Антоніна Дворжака та Йоганнеса Брамса ви почуєте у концертній програмі, які вразять вас своєю різноманітністю та емоційністю.

Не пропустіть! Тільки 04 вересня 2020 року о 18:00 у Концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва Вас захопить чудова атмосфера класичної музики, розкішне звучання Академічного симфонічного оркестру і стихія різноманітних ритмів і стилів!
Відчуйте справжню насолоду від музичного мистецтва! Ви будете зачаровані прекрасною музикою та її професійним виконанням.
У програмі:
Бедржих Сметана – «Влтава»
Роман Сімович - Симфонія №3
Антонін Дворжак - Слов’янські танці
Йоганнес Брамс - Академічна урочиста увертюра
Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс
Диригент: Іван Остапович /Львів/
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
28.08.2020 – з 12.00 до 17.00
29.08.2020 – 30.08.2020 – з 12.00 до 15.00
01.09.2020 – по 04.09.2020 – з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 90 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 90 грн.

  

Галерея изображений

Шедеври класичної музики у виконанні Академічного симфонічного оркестру