Творчий міні-курс з правопівкульного малювання

Творчий міні-курс з правопівкульного малювання

Дата: Вторник, 19 Январь, 2021 - Воскресенье, 14 Март, 2021

Время: 10:00-12:00

Где: Громадська організація «Платформа розвитку "СМР"»

Друзі, дивіться! Нереально потрібний онлайн-курс з правопівкульного малювання стартує вже незабаром!
Підключайтесь до творчості та водночас розвивайте свої когнітивні функції, покращуйте світосприйняття та зорову пам’ять! Це ми ще не кажемо про розвиток уяви, зняття бар’єрів та погляд на речі з іншого ракурсу, які у вас з’являться після проходження міні-курсу. А яке задоволення ви можете отримати під час малювання… А творчі роботи не тільки прикрасять вашу оселю, а й будуть тішити рідних та друзів.

Тож, проводьте свої вихідні з користю! Відпускайте фантазію у політ та малюйте разом із Юлією Кисловською – керівницею творчих майстер-класів та Арт-студії “Пісочниця”. А вона дійсно знає толк у правопівкульному малюванні, бо займається цим останні три роки!

Реєструйтесь на безкоштовний міні-курс з правопівкульного малювання за посиланням https://forms.gle/ufmtX7PuK5NYhGoD7.

Набори для творчості надаються організаторами безкоштовно для 40 відібраних учасників (пензлик, щільний папір, скотч малярний, губка, прищіпка, ватні палички, фарби гуаш, титанові білила).

Час проведення міні-курсу: 7 лютого, 21 лютого, 7 березня та 14 березня 2021р., 10:00-12:00.
Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (після відбору на курс ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).
Якщо адміністратори з вами не зв'язались протягом наступного четверга, то до початку проведення міні-курсу підготуйте матеріали (пензлик, щільний папір, скотч малярний, губка, прищіпка, ватні палички, фарби гуаш, титанові білила) та дивіться пояснення щодо правил малювання у прямому ефірі на сторінці Facebook ГО «СМР».

Розвивайте себе та змінюй світ на краще разом з нами!

Є питання?!
Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00.
Пишить у месенджер або direct в Instagram https://www.instagram.com/severodonetska_molodizhna_rada.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade