«Осінні класичні композиції» у Луганській обласній філармонії

«Осінні класичні композиції» у Луганській обласній філармонії

13 листопада 2021 року артисти Академічного симфонічного оркестру чекають на відвідувачів, щоб подарувати їм дві приємні години неймовірної музики. Концерт відбудеться за участі талановитого скрипаля зі Львова Дарія Кобзаря.
Здібний музикант закінчив Чернівецьке училище мистецтв імені С. Воробкевича. У 2008 році вступив до ЛНМА ім. Лисенка в клас професора Богдана Каськіва. Дарій Кобзар є лауреатом міжнародних конкурсів, брав майстер-класи в Б. Которовича, О. Криси, Д. Ситковецького, М. Безверхнього, П. Вернікова, О. Каськіва та ін. Виступав у якості соліста та оркестранта в таких країнах як Польща, Німеччина, Франція, Швейцарія.
Цього вечора Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії під орудою Богдана Івахіва представлять публіці Концерт №6 для скрипки з оркестром українського композитора Мирослава Скорика, де солістом виступить неперевершений скрипаль Дарій Кобзар. Також у програмі для меломанів прозвучать твори фінського композитора Яна Сібеліуса.
Поціновувачі класичної музики матимуть змогу духовно відпочити та насолодитися улюбленими композиціями. Легка для сприйняття, чарівна музика створить атмосферу незабутнього свята. Подаруйте собі вечір вишуканої класики ХХ століття!
НАГАДУЄМО, що у зв’язку з введенням «червоної зони» вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:

• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;

• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.

Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.

У програмі:
Ян Сібеліус – Симфонія №3, до мажор
Симфонічна поема «Фінляндія»
М. Скорик – Концерт №6 для скрипки з оркестром
Карпатська рапсодія
Диригент – Богдан Івахів
Соліст – Дарій Кобзар /скрипка/ (м. Львів)
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
09.11.2021 по 13.11.2021 з 12.00 до 18.30
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

Галерея изображений

«Осінні класичні композиції» у Луганській обласній філармонії