Ансамбль пісні і танцю «Радани»

Ансамбль пісні і танцю «Радани»

20 листопада о 18.00 Луганська обласна філармонія запрошує на свято фольклорних традицій! Ансамбль пісні і танцю «Радани» підготував справжній фонтан емоцій для глядачів.
Талановитий колектив вже давно завоював щиру прихильність сєвєродонецької публіки. Сольного концерту «Раданів» чекають сотні шанувальників красивої творчості ансамблю.
Для всіх присутніх артисти підготували унікальний концерт де будуть і танці, і пісні і інструментальні композиції. Не можна пропускати це дивовижне дійство, де будуть присутні козацькі пісні, композиції і танці різних народів світу, українські та естрадні танці. Цікавість ансамблю «Радани» полягає в поєднанні живої музики, танцювального шоу та співу артистів.

Сьогодні за плечима колективу дуже багато виступів на різних сценічних майданчиках України. Артисти ансамблю підкорюють публіку майстерним володінням технікою багатоголосся. Кожен вихід на сцену вражає неповторним унікальним звучанням. Номери ансамблю різноманітні, запальні, яскраві, кожна пісня - це маленька історія, яку артисти розповідають зі сцени глядачам.
Тож готуйтеся до справді дивовижного вечора у прекрасній компанії ансамблю пісні і танцю «Радани»!
НАГАДУЄМО, що у зв’язку з введенням «червоної зони» вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:

• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;

• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.

Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.

Художній керівник – Ілля Ханенко

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
16.11.2021 по 20.11.2021 з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 60 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

  

Галерея изображений

Ансамбль пісні і танцю «Радани»