Дикий театр

Дикий театр

Дикий театр завітає до Сєвєродонецька за підтримки ПРООН

Завдяки Програмі розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні, Дикий театр завітає до Краматорська (19 листопада) та Сєвєродонецька (20 листопада) з неймовірною виставою «Червоне, чорне і знову червоне», аби жителі громад та внутрішньо переміщені особи на сході України долучились до сучасного українського мистецтва.

Коли? 20 листопада

Де? Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр: бульвар Дружби народів, 21, Сєвєродонецьк, Луганська область


Початок реєстрації розпочнеться о 17:00, початок вистав – 18:00

Про виставу:

Ідейний анархіст Валеон Барон і його не менш ідейний компаньйон Петро Крук мають надскладну місію – привезти Батьку Махну важливу секретну скриньку, яку вони разом з усім обозом благополучно, втрачають в дорозі, і та потрапляє в руки ворога. Але Барон і Крук хлопці завзяті, тому беруть у полон авторитетну персону противника і мають всі шанси обміняти полоненого на скриньку, та й ділу кінець. І все йшло майже добре і за планом, але у справу втрутився Святий отець Онуфрій… Тому пригоди тільки розпочинаються….

Текст створила спеціально для Дикого театру сценарна команда «Піратська Бухта».

Вистави безкоштовні, проте усі охочі мають пройти попередню реєстрацію до 18 листопада, 16:00 за посиланням. Усі зареєстровані глядачі отримають підтвердження на свої поштові скриньки 18 листопада до 21:00.

Кількість місць обмежена.

ВАЖЛИВО:

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні, пов’язаною з COVID-19, потрапити на вистави можна виключно за умов:

  • наявності сертифіката про повний курс вакцинації проти COVID-19;
  • наявності негативного ПЛР-тесту, дійсного 72 години;
  • довідки про одужання від COVID-19 та проходження експрес-тестування на локації;
  • проходження експрес-тестування та отримання негативного результату: організатори надають можливість проходження експрес-тестування безпосередньо на локації.

Вистави на сході України організовано ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру в партнерстві з Диким театром за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Зміст вистави, висловлювання та погляди, що будуть звучати на сцені, належать виключно авторам вистави та не відображають погляди та позицію ООН та/або уряду Королівства Нідерландів.

Для довідки

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.