Знайомимо юних слухачів з симфонічним оркестром!

Знайомимо юних слухачів з симфонічним оркестром!

Дата: Воскресенье, 16 Январь, 2022

Время: 11:00

Где: «Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв ім. Сергія Прокоф'єва»

Луганська обласна філармонія запрошує малечу на цікавий концерт «Путівник по оркестру», який відбудеться 16 січня об 11.00! Це музичний твір для симфонічного оркестру Бенджаміна Бріттена, був написаний в 1946 році. Композиція є однією з найвідоміших творів британського композитора, та одним з трьох широко використовуваних творів для ознайомлення дітей з інструментами симфонічного оркестру поряд із «Карнавалом тварин» Каміля Сен-Санса і казкою «Петя і Вовк» Сергія Прокоф’єва.
Впродовж цього концерту маленькі слухачі пригадають, які групи музичних інструментів їм вже знайомі. Також дітлахи дізнаються які музичні інструменти часто об’єднують у групи задля більш яскравого забарвлення, що входить до ударної групи, які інструменти називають струнними, і як виглядають дерев’яні та мідні духові. Спочатку публіка почує, як звучить весь оркестр, а потім музиканти продемонструють почергово окремі групи — дерев’яних, мідних, струнних і ударних інструментів.
Обов’язково приходьте разом з дітьми на цей концерт, щоб особисто почути, яким неперевершеним за багатством тембрових відтінків є Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії. Для більш яскравого сприйняття під час концерту на екрані будуть відображатись слайди та анімаційні відео-фрагменти.
Діти почують різні фрагменти музичних творів, дізнаються всі тонкощі музичного мистецтва. Не пропустіть, цікавий концерт 16 січня 2022 року об 11.00 у концертній залі «Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва», який ідеально підходить для знайомства дітей із чарівним світом музики!
Диригент – Богдан Івахів

НАГАДУЄМО, що вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:
• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;
• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.
Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.
Обмеження не діють для дітей віком до 18 років.

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
11.01.2022 – 15.01.2022 – з 12.30 до 18.30
16.01.2022 – з 09.00 до 11.00
Ціна квитків – 60 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Знайомимо юних слухачів з симфонічним оркестром!