Запрошуємо в гості до Академічного симфонічного оркестру!

Запрошуємо в гості до Академічного симфонічного оркестру!

05 лютого 2022 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру, який подарує слухачам незабутній вечір чарівної музики під керівництвом диригента Богдана Івахіва.
Цього чудового вечора у виконанні оркестру прозвучить загадкова та яскрава творчість нашого земляка, композитора, Дмитра Рєзніка, який народився у Сєвєродонецьку в 1967 році, де і закінчив «Сєвєродонецьке музичне училище імені С. Прокоф’єва» за класом тромбону у Сергія Бихуна. Після – працював у місті, поки не переїхав до Колумбії у 1998 році, де і проживає на даний момент. В цей вечір для шанувальників музичного мистецтва звучатиме один з творів Дмитра Рєзніка – Симфонічна поема.
Також у цей вишуканий музичний вечір звучатиме оркестровий твір німецького композитора Йоганнеса Брамса. Прем’єра остаточної версії «Серенади № 1» відбулася 3 березня 1860 року в Ганновері (Німеччина), і була опублікована в тому ж році, що зробило його першим оркестровим твором Брамса, що з’явився у пресі. Цей музичний твір, художні образи якого виражені за допомогою звуків, слухачі матимуть змогу почути у яскравій програмі концерту у виконанні Академічного симфонічного оркестру.
Як колись сказав диригент Дмитро Яблонський: «Класична музика – це не розвага. Класична музика має бути частиною життя кожної людини». Ласкаво просимо на унікальну програму класики, Академічний симфонічний оркестр захопить публіку високим рівнем виконання, злагодженою грою, оригінальною інтерпретацією творів. Не пропустіть, цікавий концерт 05 лютого 2022 року о 18.00 у концертній залі «Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва», який подарує вам неймовірні емоції.
Диригент – Богдан Івахів
Ведуча – Марина Коренєва

У програмі:
Д. Рєзнік – Симфонічна поема
Й. Брамс – Серенада №1

НАГАДУЄМО, що вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:
• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;
• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.
Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.
Обмеження не діють для дітей віком до 18 років.

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
01.02.2022 – 05.02.2022 – з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

Галерея изображений

Запрошуємо в гості до Академічного симфонічного оркестру!