Вечір танго для сєвєродонецької публіки!

Вечір танго для сєвєродонецької публіки!

12 лютого 2022 року Луганська обласна філармонія запрошує всіх зануритися у світ яскравої та пристрасної музики у виконанні Ансамблю пісні і танцю «Радани»! На вас чекає неймовірний Вечір танго!

Молоді й енергійні артисти ансамблю не бояться експериментувати, бо точно знають, як саме здивувати найвимогливіших меломанів. В цей вечір головною фішкою «Раданів» стане інструментарій. Вечір танго – це смілива, чуттєва та особлива музика. У програмі концерту – кращі зразки французького та аргентинського танго від Рішара Гальяно та Астора П’яццолли. Музика танго ... це так просто, лаконічно, і водночас, пристрасно та чуттєво. Це той випадок, коли краще один раз почути, ніж намагатися описати енергію кохання. Неперевершений аргентинський композитор, Астор П’яццолла, який жив і творив у ХХ столітті, надав традиційному танго сучасного звучання, додавши джазові елементи.

Також для всіх присутніх звучатимуть мелодії танго з кінофільмів. Вразять публіку неймовірними танцями пристрасті, емоцій, переживань та любові. Проведіть цей вишуканий вечір разом з музикантами Ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії в атмосфері запальних ритмів танго і ви не пошкодуєте! Чекаємо на Вас 12 лютого 2022 року о 18.00 у Концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва»!
Ведуча – Марина Коренєва
Художній керівник – Ілля Ханенко

НАГАДУЄМО, що вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:
• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;
• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.
Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.
Обмеження не діють для дітей віком до 18 років.

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
08.02.2022 – 12.02.2022 – з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 80 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55


 

Галерея изображений

Вечір танго для сєвєродонецької публіки!