Окупанти вивезли майно фермера на Луганщині

Окупанти вивезли майно фермера на Луганщині

Власник фермерського господарства Старобільського району заявив про заволодіння майном російськими окупантами.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

Так, один з власників фермерського господарства Старобільського району заявив про те, що озброєні представники окупаційної влади зі складу фермерського господарства вивезли 75-80 тонн насіння соняшнику та дизельне пальне.

Також поліцейські зареєстрували інформацію про пошкодження та руйнування внаслідок обстрілів окупаційними військами рф 6 квартир у Попасній й Сєвєродонецьку та чотирьох приватних домоволодінь у Рубіжному та Комишувасі. Крім цього, пошкодили приміщення державного підприємства у Лисичанську.

Інформацію за даними фактами внесли до ЄРДР за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Надійшло повідомлення директорки однієї зі шкіл Сєвєродонецького району про те, що в мережі інтернет вона побачила повідомлення, в яких йдеться про загибель та похорон 13-річної дитини, яку знайшли мертвою в річці.

Крім того, правоохоронці зареєстрували повідомлення про те, що у Луганську у 2014 році військовослужбовці рф незаконно заволоділи 12 автомобілями. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Відкрили кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) за фактом викрадення невідомими особами майна з приватного домоволодіння у Рубіжному.

У Сєвєродонецьку невідомі озброєні особи захопили будівлі та майно підприємства.

До того ж, надійшло звернення сєвєродончанина про те, що військові рф незаконно оселились у його квартирі та продовжують мешкати в ній.

Поліцейські виявили інформацію відносно 10 осіб, які підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань та які співпрацюють з російськими окупаційними військами. За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 260 Кримінального кодексу України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцеперебування 7 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як живуть на окупованій Луганщині.