У Сєвєродонецьку життя виглядає як в утопії, – Стрюк

У Сєвєродонецьку життя виглядає як в утопії, – Стрюк

У Сєвєродонецьку життя виглядає як в утопії: окупанти білять бордюри подекуди, не зважаючи на зруйновані будинки й згорілі фасади.

Про це у телемарафоні розповів керівник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк.

“Життя виглядає трохи як в утопії: білять бордюри подекуди, не зважаючи на зруйновані будинки й згорілі фасади, намагаються створити візуальне бачення відновлення міста, проводять якісь акції підтримки не зрозуміло кого і чого. Втім, ситуація залишається досить складною: те, що стосується і медичного забезпечення, і умов проживання. Окупаційна влада всіляко намагається відвернути увагу населення від відсутнього планомірного відновлення інфраструктури міста й, по великому рахунку, житлового фонду”, – сказав він.

За словами Стрюка, у місті забезпечили елементарні умови лише для проживання самої окупаційної влади, військових, яких розквартирували у місто, а також тих колаборантів, яких повивозили з Рубіжного, Кремінної, та розселяють по Сєвєродонецьку.

Нагадаємо, керівник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк назвав три основних проблеми міста.