Луганські поліцейські викрили лікаря-колаборанта з Рубіжного

Луганські поліцейські викрили лікаря-колаборанта з Рубіжного

Поліцейські викрили 37-річного мешканця Рубіжного, який перейшов на бік окупантів та наразі виконує обов’язки головного лікаря однієї з лікарень. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. ч. 5 ст. 111-1 КК України (Колабораційна діяльність).

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини. 

Також у Сєвєродонецьку невідомі скоїли крадіжку причепу. До поліції Луганщини надійшло повідомлення про те, що після окупації Попасної російські військові вкрали все майно з приватного домоволодіння. За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

До чергової частини надійшло повідомлення жінки про те, що в червні 2022 року в результаті обстрілів з боку окупаційних військ рф у Сєвєродонецьку, біля будинку за місцем мешкання, загинув її 50-річний батько.

Також зареєстрували інформацію про руйнування та пошкодженнявнаслідок обстрілів окупаційними військами рф п’яти квартир у містах Сєвєродонецьк, Рубіжне, Попасна та приватного домоволодіння в Попасній.

Інформацію за даними фактами внесли до ЄРДР за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни). 

Нагадаємо, судитимуть двох бойовиків «лнр», які воювали проти ЗСУ.