Коля Сєрга записав гімн Бригади швидкого реагування "Рубіж" (ВІДЕО)

Коля Сєрга записав гімн Бригади швидкого реагування "Рубіж" (ВІДЕО)

Співак Коля Сєрга створив гімн Бригади швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж".

Відео опублікували на сторінці Бригади у Facebook.

На кадрах зафільмували українських військових, які ведуть активні бойові дії. “Вперед в переможний бій!”, – з таких слів починається приспів.

“Коля Сєрга не раз приїжджав до бійців Бригади швидкого реагування під Бахмут підтримати бойовий дух піснями під гітару і разом з командирами підрозділу виникла ідея створити пісню для підрозділу. Поки визрівав текст, Бригада встигла увійти до Гвардії наступу під символічною назвою “Рубіж”, в межах якої підрозділ доукомплектувався та доозброївся для звільнення окупованих територій на ввіреному напрямку”, – йдеться у повідомленні Бригади.

Рубіж — це відсилка не лише до того, що підрозділ постійно стримував ворожий натиск на передових рубежах, а й до одної з головних сторінок бойової звитяги Бригади — понад 70-денної оборони Рубіжного на початку повномасштабного вторгнення.

Довідково. 24 лютого під час повномасштабного вторгнення частина Бригади зустріла і зіпсувала головний план ворога в аеропорту “Антонов” у Гостомелі, куди був направлений найбільш масований авіаналіт російських десантників. Головний бойовий кулак підрозділу в цей час стримував масовий наступ російських сил на перших рубежах на Луганщині в районах Попасної, Рубіжного, Сєвєродонецька, Лисичанська.

Після цього військові брали участь в контрнаступі на Донеччині, звільненні Лиманщини, обороні на Світлодарському й Бахмутському напрямах. На момент виходу пісні воїни Бригади швидкого реагування “Рубіж” знищують ворожі сили під Бахмутом та готуються до звільнення окупованих територій та повернення законних рубежів.

Нагадаємо, Ольга Полякова присвятила пісню медсестрі з Лисичанська.