У Дніпрі формуватимуть Молодіжну раду при Лисичанській МВА, луганчан запрошують до участі

У Дніпрі формуватимуть Молодіжну раду при Лисичанській МВА, луганчан запрошують до участі

11 вересня 2023 року о 10:00 у Дніпрі на базі ресурсного центру Молодіжних рад Дніпра й Луганщини (вул. Телевізійна, 2) відбудуться установчі збори з формування Молодіжної ради при Лисичанській міській військовій адміністрації.

Про це повідомляє Лисичанська МВА.

До складу Молодіжної ради запрошуються громадяни України віком від 14 до 35 років (які можуть податися особисто) та представники громадських об’єднань, що проводять діяльність у сфері молодіжної політики на території Лисичанської міської територіальної громади.

Для участі в установчих зборах необхідно заповнити реєстраційну форму до 23:59 31 серпня 2023 року. Для представників громадських організацій крім анкети, необхідно подати ініціативній групі рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Молодіжної ради відсканований варіант на електронну адресу: yuliyanechvolod@ukr.net.

Склад Молодіжної ради сформують під час установчих зборів шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які виявили бажання брати участь в роботі Молодіжної ради. Кількісний склад Молодіжної ради не може становити більш як 35 осіб. Строк повноважень складу Молодіжної ради становить два роки.

Нагадаємо, у Дніпрі працює ресурсний центр місцевої молоді та луганчан. Там вже розпочали роботу чотири безкоштовні творчі студії з фото, відео та монтажу, журналістики, SMM (у тому числі ー з TikTok) та дизайну.