У Сєвєродонецьку люди не можуть відновити втрачені документи. "Керівництво" буває в місті “на свята”, - ЛОВА

У Сєвєродонецьку люди не можуть відновити втрачені документи. "Керівництво" буває в місті “на свята”, - ЛОВА

У Сєвєродонецьку не приймають заяви на відновлення втрачених документів. Окуповані Новодружеськ та Привілля входять в опалювальний сезон без газу, світла та води.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, населенню Сєвєродонецька відмовляють на запити щодо відновлення згорілих документів, зокрема, на майно чи транспортні засоби.

“Інтернету немає й поки не буде, тому про якісь там електронні реєстри питання навіть не підіймається”, - зауважили у ЛОВА.

Крім того, сєвєродончани скаржаться на постійну відсутність представників окупаційної влади в місті.

“Мовляв, приїздять тільки для проведення святкових заходів та інших пропагандистських кампаній. Співробітники рангом нижче на місцях є, але приймати будь-яке рішення без керівництва вони відмовляються”, - розповіли в обласній адміністрації.

Повідомляється також, що у Новодружеську та Привіллі, які підпорядковуються Лисичанську, населення не має газу, води та світла.

«Був газ, однак нещодавно його подача припинилася. Світло окупанти обіцяли відновити двічі – у вересні 2022-го й 2023-го років. Після завершення псевдореферендуму та «перших виборів». Про централізовану подачу води мова не йшла взагалі», - пояснили в обласній адміністрації.

Нагадаємо, окупанти в Сєвєродонецьку перевіряють документи на торговельні об’єкти та нерухомість.