“З урахуванням оперативної обстановки”. Окупанти дали визначення опалювальному сезону в Сєвєродонецьку

“З урахуванням оперативної обстановки”. Окупанти дали визначення опалювальному сезону в Сєвєродонецьку

Сєвєродонецьк та Лисичанськ, за визначенням окупантів, «входять до опалювального сезону з урахуванням оперативної обстановки».

Про це повідомляє Луганська ОВА.

“Лисичанськ та Сєвєродонецьк знов залишилися без централізованого теплопостачання, вдруге зустрічаючи руську зиму. Водночас по документах ці міста не заморожені, а «входять до опалювального сезону з урахуванням оперативної обстановки». Тобто в опалювальний сезон вони, за думкою окупантів, увійшли – щоправда, без опалення”, - наголосили у ЛОВА.

Повідомляється також, що окупаційна влада відзвітувала про 90 % підготовку до зими електромережевого комплексу самопроголошеної “лнр”. Йдеться про заміну застарілого обладнання, ремонт електромереж, посилення опор ЛЕП.

“У цих відсотках вони не враховують міст і сіл, захоплених у 2022 році. У низці з них населення не має світла й досі, подекуди заживлено окремі будинки. Без електропостачання живуть десятки тисяч людей Кремінської, Сєвєродонецької, Лисичанської, Гірської, Попаснянської громад”, - зазначили в обласній адміністрації.

Нагадаємо, у містах Сєвєродонецької агломерації окупанти нібито почали запускати котельні.