Релоковані луганські ЦНАПи надали більше 5,5 тисяч послуг

Релоковані луганські ЦНАПи надали більше 5,5 тисяч послуг

У Луганській області до повномасштабного вторгнення діяли 23 центри надання адміністративних послуг, їх 100 віддалених робочих місць адміністраторів, 1 територіальний підрозділ та 9 мобільних ЦНАП. Наразі відновили роботу 15 ЦНАП у різних містах України.

Про це повідомляє Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації.

Лисичанський, Сєвєродонецький, Рубіжанський, Гірський, Кремінський, Попаснянський, Старобільський, Щастинський, Білокуракинський, Білолуцький, Марківський, Міловський, Новоайдарський, Новопсковський, Чмирівський ЦНАПи та їх 17 віддалених робочих місць адміністраторів у 26 гуманітарних хабах розпочали роботу за місцем розташування ВА (1), в консультативному центрі (1) у містах: Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ірпінь, Київ, Обухів, Одеса, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Харків, Хмельницький, Черкаси, Корсунь-Шевченківський (Черкаська область) та селі Богданівка (Дніпропетровська область).

Крім того, літні громадяни та особи з інвалідністю Лисичанської територіальної громади можуть отримувати послуги, не виходячи з дому, за їх місцем перебування у Дніпрі та Дніпропетровській області завдяки портативному комплексу «Мобільний офіс», отриманому в межах Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Такі «Мобільні офіси» також передали Сєвєродонецькому ЦНАП в межах реалізації Програми EGAP «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» та Гірському ЦНАП – Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Фактична загальна кількість працюючих осіб в ЦНАП – 59, з яких: 41 знаходяться в хабах та 18 працюють віддалено. У наданні послуг задіяно 36 осіб.

З початку року через ЦНАП надали 5 531 адміністративну послугу та 87 485 консультацій.

Працівники ЦНАП опрацювали 8 618 інформаційних повідомлень про пошкоджене та знищене майно в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна.

У ЦНАП надається від 1 виду адміністративних послуг (Новоайдарський та Чмирівський ЦНАП) до 15 (Білокуракинський ЦНАП).

Інформація про ЦНАП, що відновили діяльність, адміністративні послуги, які надаються в них та контактні дані можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, 3 жовтня 2023 року в Ірпені Київської області відновив свою роботу відділ ЦНАП Міловської селищної військової адміністрації.