Данілов вважає, що Третя світова війна "зараз перейшла в активну, гарячу фазу"

Данілов вважає, що Третя світова війна "зараз перейшла в активну, гарячу фазу"

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що Третя світова війна розпочалася у 2008 році з нападу рф на Грузію, а зараз перейшла в активну, гарячу фазу.

Про це Данілов сказав в ефірі телемарафону.

"Третя світова війна почалася у 2008 році, коли російська федерація напала на Грузію, забрала частину території. Потім була ситуація лютого 2014 року. Просто вона (війна, - ред.) знаходилася у такому прихолодженому стані. Зараз перейшла в активну, гарячу фазу", - сказав він.

Данілов прогнозує, що війна в Ізраїлі, як і війна в Україні "це не остання війна, яку найближчим часом будемо з вами спостерігати".

"Світ прийшов у великий рух. Сьогодні можна стверджувати, що перехід від очікування Третьої світової майже закінчився. Дуже багато буде залежати, як швидко можна буде поставити крапку. щоб вона не розповзлася по всьому світу", - вважає Данілов.

Нагадаємо, раніше Данілов висловлював занепокоєння у зв’язку з діями Конгресу США щодо виключення допомоги Україні в рамках угоди щодо збереження роботи федерального уряду. Данілов сказав, що світ стоїть на роздоріжжі: "Темрява може швидко поглинути багато країн... Американському народу потрібно вибрати — або сторону світла, або підготуватися до дуже несподіваних подій, які можуть статися".