Роботи луганчан представлять на всеукраїнській фотовиставці «Україна – це ми!»

Роботи луганчан представлять на всеукраїнській фотовиставці «Україна – це ми!»

Серед учнівської молоді Луганщини до Дня Соборності України провели обласний етап всеукраїнської фотовиставки «Україна – це ми!». За результатами п’ять кращих робіт відправлять до Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді.

Про це повідомляє Департамент освіти і науки Луганської ОВА.

З нагоди Дня Соборності України протягом січня 2024 року провели луганський обласний етап Всеукраїнської фотовиставки «Україна – це ми!» в онлайн-форматі.

До участі долучились понад 200 учасників з 86 закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно (професійно-технічної) освіти Луганської області з 18 громад: Біловодської, Білокуракинської, Білолуцької, Гірської, Кремінської, Лисичанської, Марківської, Міловської, Нижньодуванської, Новоайдарської, Попаснянської, Рубіжанської, Сватівської, Сєвєродонецької, Старобільської, Троїцької, Шульгинської, Чмирівської.

П’ять кращих фоторобіт від Луганської області надішлють до Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді для участі у всеукраїнській фотовиставці «Україна – це ми!» - 2024.

Обласну фотовиставку До Дня Соборності України можна переглянути у Facebook за посиланням

Нагадаємо, напередодні Дня Соборності України Луганський обласний молодіжний центр запрошував всіх бажаючих взяти участь у фото-челенджі "Луганщина – це Україна".