Арестовича, який обіцяв піти воювати у разі нападу рф, помітили в Монако

Арестовича, який обіцяв піти воювати у разі нападу рф, помітили в Монако

Колишнього радника голови Офісу президента України Олексія Арестовича, який минулого року виїхав із країни, помітили у Монако.

Відео, як Арестович прогулюється вулицями, опублікувала "Українська правда".

Арестовича побачили у компанії з іншим чоловіком у районі Монте Карло, відомого своїми казино. Коли він побачив, що його знімають на камеру, ексрадник почав апелювати, що "зйомка без дозволу заборонена".

Нагадаємо, Арестович 31 січня 2022 року радив українцям розпаковувати тривожні валізи і запевняв, що їм нічого не загрожує, радив не слухати CNN й інші західні ЗМІ, які попереджали про початок війни. "Я не вірю у страшний російський наступ. Якщо я помилюсь, я чесно скажу, я помилився. І піду на фронт", - казав він.

Також нагадаємо, що Арестович - кадровий військовий і має звання підполковник

23 лютого 2022 року фактично за лічені години до початку російського вторгнення на телеканалі "Україна 24" Арестович сказав, що загострення на лінії розмежування на Донбасі "майже неминуче, 80—85 %", а от напад з усіх інших напрямів — лише гіпотетична можливість.

Арестович з осені 2023 року знаходиться за межами України та відмовляється коментувати, на яких підставах він покинув державу під час дії воєнного стану.

Нещодавно видання NGL.media заявило, що колишній позаштатний радник голови Офісу президента виїхав з країни завдяки листу Головного управління розвідки Міністерства оборони України та на разі проживає в США.

Натомість і в ГУР, і Держприкордонслужбі заперечують, що Арестович виїхав на підставі листа Головного управління розвідки МОУ. Натомість журналісти NGL.media опублікували відповідні дані з реєстру ДПСУ.