Луганщина долучилася до будівництва оборонних споруд у Донецькій області

Фото: Об'єднаний пресцентр Сил оборони таврійського напрямку

Лисичанська громада долучилася до будівництва оборонних споруд на Донеччині.

Про це очільник Луганщини Артем Лисогор повідомив під час сьогоднішнього брифінгу.

За дорученням Верховного Головнокомандувача Президента України Володимира Зеленського в Україні будується розгалужена мережа оборонних споруд у прифронтових територіях.

"Лисичанська громада вже взялася до будівельних робіт на Донеччині – у нашій зоні відповідальності. Згодом приєднаються всі громади області", - зазначив Артем Лисогор.

Також громади продовжують підтримувати мобілізованих земляків. На цьому тижні до виплат допомоги військовим, ветеранам та їхнім родинам долучились Троїцька та Білокуракинська СВА. Військові-сєвєродончани та члени їхніх сімей у цьому році отримали вже майже п’ять мільйонів гривень з міського бюджету.

Також Лисогор наголосив, що влада намагається відзначати подвиг кожного Захисника Луганщини.

"Мав честь вручити нагороду людині, яка серед перших стала на захист своєї Батьківщини, не маючи за плечима бойового досвіду, воювала на Кремінщині та Харківщині. Знак пошани «Захиснику Луганщини» вручив військовому з Сєвєродонецька. Наразі він тренує снайперів", - каже начальник обласної військової адміністрації.

Він додав, що тримає на особистому контролі прозорість державних закупівель, які здійснюють громади області, а також хід декларування доходів працівниками військових адміністрацій.
Щорічна кампанія з декларування доходів посадових осіб військових адміністрацій завершується 31 березня.

Нагадаємо, тренера снайперів із Сєвєродонецька нагородили знаком пошани «Захиснику Луганщини».