ЛОВА: Після повідомлень про «націоналізацію» житла у Сєвєродонецьку побільшало нотаріусів

ЛОВА: Після повідомлень про «націоналізацію» житла у Сєвєродонецьку побільшало нотаріусів

З початком «націоналізації» житла у Сєвєродонецьку зросла кількість нотаріусів. Місцева окупаційна влада не може визначитися з місцем розташування нового сміттєзвалища.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

«З того часу, як окупанти почали «віджимати» нерухоме майно луганчан, у Сєвєродонецьку та інших прифронтових містах різко збільшилася кількість нотаріусів», - наголосили у ЛОВА.

Зазначається, що послуги нотаріусів недешеві та не мають ніякої юридичної сили за межами самопроголошеної «лнр». Однак альтернатива практично відсутня – населення, що залишилося в місті, під загрозою виселення у разі несвоєчасного оформлення якихось документів російського зразка.

Також повідомляється, що у Сєвєродонецьку поки не визначилися з місцем будівництва сміттєзвалища. Водночас в інших містах псевдореспубліки, де окупанти планують розмістити такі об’єкти, вже оформлюють земельні ділянки.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку, Антрациті та Луганську перероблятимуть сміття з усієї окупованої Луганщини та західних регіонів росії та проводитимуть захоронення завезених відходів.

Так, росіяни спрямують на проєктування комплексу з переробки відходів «Луганськ», який планується розмістити поблизу Родакового, 160 млн рублів.